Skip to Main Content

Traeger Puupellettigrillit

all-grills-hero-5-large

TRAEGERIN UUDEN SUKUPOLVEN PELLETTIGRILLEILLÄ

 KOE TULEN EVOLUUTIO

Tämä uusi mallisto tuo verratonta palavan puun makua pöytään ja vapauttaa ruokasi todelliset mahdollisuudet. Riippumatta siitä, minkä grillin valitset, Traegerin 6-in-1 ominaisuus merkitsee, että voit grillata, savustaa, paistaa, paahtaa, käristää ja BBQ-paistaa puhtaalla palavan puun maulla.

 • Tervetuloa kunniagalleriaan

   Timberline-grillit

  Ensiluokkainen Timberline-grillimme määrittää uudelleen sen, mikä on mahdollista ulkona tapahtuvassa ruoanlaitossa. Siinä on uuden sukupolven ominaisuuksia ja ensiluokkainen rakenne, jotka takaavat parhaan grillauselämyksen.

 • Hio keittotaitojasi

   Ironwood-grillit

  Vie ulkona tapahtuva ruoanlaitto uudelle tasolle Ironwood-grillin avulla. Se on täynnä päivitettyjä ominaisuuksia ja takaa ainutlaatuisen maun joka kerralla.

 • Palavan puun makua helposti

   Pro Series -grillit

  Pro Series -grillien avulla herkullinen palavan puun maku saavutetaan helposti. Helppo ja täsmällinen Set-It & Forget-It® -lämpötilanhallinta auttaa sinua luomaan uskomattomia aterioita.

 • Nauti palavan puun mausta missä vain

   Town & Travel -grillit

  Ota palavan puun maku mukaan kaikkialle pelipäivistä lomamatkoille kannettavien grilliemme avulla. Ne ovat kompakteja, kannettavia grillejä, jotka sopivat erinomaisesti parvekkeelle, automatkoille ja moneen muuhun.

 MITEN PELLETTIGRILLI TOIMII

Täysin luonnolliset lehtipuupelletit poistetaan suppilosta kairalla tuliastiaan, jossa ne sytytetään Hot Rodilla liekkien polttoaineeksi. Tämä lisää maukasta puista aromia ruokaasi.

 Jokainen pellettigrilli sisältää

 Uskomaton palavan puun maku

Luonnolliset puupelletit eivät vain anna polttoainetta tulelle—ne ovat salainen ainesosa. Ensiluokkaiset pellettimme on kalibroitu toimimaan Traeger-grillien kanssa. Se antavat täydellisen savun ja parhaan mahdollisen maun.

 Set-It & Forget-It® -kätevyyttä

Valitse haluamasi kypsennyslämpötila ja anna Traegerin hoitaa loput. Traeger-grilleissä on yksinkertaiset, uunin toimintaa muistuttavat säädöt, jotka tekevät puulämmitteisestä ruoanlaitosta helppoa.

 Eeppinen maku, rajattomat mahdollisuudet

Yksi grilli grillaa, savustaa, paistaa, paahtaa, käristää ja BBQ-paistaa, joten mahdollisuuksilla ei ole rajoja. Traeger-grilli pystyy kaikkeen hitaasti savustetusta paistista mustikkapiirakkaan.

MIKSI TRAEGER

 TRAEGER-GRILLI VERRATTUNA KAASU- JA HIILIGRILLIIN

Traeger-grilli takaa erinomaisen maun, helppokäyttöisyyden ja toistettavia tuloksia aina, kun käynnistät laitteen. Mikään ei vedä vertoja aidolle palavan puun maulle. Ei hiiltä, eikä todellakaan kaasua. Ensiluokkaisten säätimiemme ja täsmällisen lämpötilan hallinnan ansiosta voit viedä ruoanlaittotaitosi uudelle tasolle. Yksinkertainen käynnistys mahdollistaa nopean aloituksen, ja konvektiokuumennus ehkäisee ruoan syttymisvaaran - eikä sinun tarvitse vahtia grilliä lakkaamatta.

 PAREMPI MAKU

Täysin luonnollinen puu on Traegerin signature-maun polttoaine. Traegerin omistajat ja BBQ-intoilijat ovat sitä mieltä, että palavan puun maku on se, mistä he pitävät eniten grillauksessa, koska se maistuu yksinkertaisesti paremmalta. Aito puu, aito maku - jokaisella kerralla. Palavan puun maun tuoma ero.

 KOKKAA MITÄ VAIN

Traegerin monipuolisuus mahdollistaa kuuman ja nopean tai hitaan ja lempeän kypsennyksen. Kylkipaistista puulla paistettuun pizzaan, savunmakuiseen makaronilaatikkoon ja jopa kotona tehtyyn omenapiirakkaan asti, Traegerilla voit toteuttaa kaikki ruoanlaittoideasi.

 YHTENÄISET TULOKSET

Yhtenäinen lämpötila antaa yhtenäisiä tuloksia, mikä tarkoittaa, että voit keskittyä makuun sen sijaan, että keskittyisit tulesta huolehtimiseen. Hio paistireseptiäsi, opi hallitsemaan kokonaisena paahdetun kanan valmistus ja laita ruokaa itsevarmasti tietäen, että pystyt toistamaan täydelliset tulokset yhä uudelleen.